Skoven kalder til fællesskab, bål og shelterhygge

Kom og få en fantastisk oplevelse med fællesskab i skoven, bålmad og shelterhygge sammen med andre, som også elsker naturen. De første ture i 2019 ligger i forbindelse med helligdage/fridage. Det er her, fuldmånen er på spil og den vil jeg rigtig gerne ha’  med på vores tur i skoven.

April:
Onsdag den 17. april 2019.
Denne tur er kun for kvinder! Tilmelding HER. UDSOLGT!

Maj, juni, august:
Info, tilmelding og pris kommer inden længe. Der vil blive ture for kvinder, ture for par, samt mor-datter-ture og far-søn-ture.

September:
Skoven kalder til brunstige brøl og bålmad på følgende datoer:
Den 13. september 2019 – kun for kvinder. Tilmelding HER.
Den 12. oktober 2019 – for kvinder og deres døtre (min. 12 år – ingen max alder, så længe du kan gå gennem skovens ujævne terræn 😉 ). Yderligere info samt tilmelding kommer i slutningen af februar.

En intens nat i skoven

Vi mødes i skoven om eftermiddagen, og når alle har fundet sig tilrette i de naturlige omgivelser, vil jeg guide jer gennem en meditation, som skaber nærvær og ro indeni. Sommetider har jeg trommen med ud, og vi kan lave en trommerejse, hvis stemningen er til det. Vi laver aftensmaden over bål og vi hjælper hinanden med at skabe et lækkert måltid mad, som vi nyder i fællesskab. Vi nyder maden og hinandens selskab, mens vi knytter bånd og taler om stort og småt i livet.

Arrangementerne med overnatning ligger oftest omkring fuldmåne. Så når aftenen trænger sig på, solen går ned og mørket fylder skoven, danner den fulde eller næsten fulde måne rammen om en smuk aften og nat i skoven. Der er en anden intensitet i naturen, når solen er gået ned og mørket har lagt sig. Og ved fuldmåne er der også ofte større aktivitet i skoven end ellers. Vi går en tur i mørket, stopper op og lytter, mærker vores skærpede sanser og deler skovens magiske energi. Det bliver helt sikkert en smuk nat, hvor den friske luft og fællesskabet med andre naturelskere giver os en fantastisk og unik oplevelse sammen.

Vi vågner sikkert tidligt næste morgen og laver i fællesskab morgenmaden over bål. Omkring solopgang går vi en tur i samlet flok og mærker en anden skov, end den vi oplevede aftenen inden. Når vi er tilbage i lejren pakker vi sammen og drager hjem fra skoven med krop og sjæl fyldt af energi og kærlighed.

OBS! De første ture i 2019 vil være til en super pris. Jeg er i gang med at opbygge og udbygge konceptet for Skoven Kalder, og du vil derfor få en smagsprøve af det, jeg er igang med at lave – til en langt lavere pris end den pris, der bliver aktuel fra sommeren 2019!

Det praktiske

Du vil efter tilmelding modtage en bekræftelse samt en faktura med info om betaling. Så snart din betaling er modtaget, er din tilmelding gældende. Du får en overordnet pakkeliste.

De sidste detaljer og evt. ekstra ting til pakkelisten bliver sendt i en mail til dig en uges tid før vi mødes. Her har vi lidt overblik over vejr og andre forhold, der kan gøre sig gældende for pakkelisten. Jeg glæder mig, til vi ses i skoven!

Vi mødes: mellem kl. 15.30 og 16.00 i en skov 15-45 minutters kørsel fra Viborg. Nærmere info kommer efter tilmelding og når vi nærmer os datoen.

Vi bryder op: jeg forestiller mig, at vi bryder op ved 09-tiden næste morgen, måske lidt før, måske lidt senere. Skal du før afsted, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Pris for hele turen: 575 kr. (inkl. moms) som betales ved tilmelding via bankoverførsel eller MobilePay.
OBS! De første ture i 2019 vil være til denne super pris. Jeg er i gang med at opbygge og udbygge konceptet for Skoven Kalder og du vil derfor få en smagsprøve af det, jeg er igang med at lave – til en langt lavere pris end den pris, der bliver aktuel fra sommeren 2019!

Yderligere oplysninger: Kontakt Freya på mail@freyachalotte.dk eller på telefon 3145 1124. Har du særlige behov i forhold til maden, bedes du kontakte mig om dette så tidligt som muligt inden vi mødes.

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 11444
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER