Skoven kalder til fællesskab, bål og shelterhygge

Kom og få en fantastisk oplevelse med fællesskab i skoven, bålmad og shelterhygge sammen med andre, som også elsker naturen. De første ture i 2019 ligger i forbindelse med helligdage/fridage. Det er her, fuldmånen er på spil og den vil jeg rigtig gerne ha’  med på vores tur i skoven.

Onsdag den 17. april 2019. Denne tur er kun for kvinder! Tilmelding HER.
Torsdag den 18. april 2019 (Skærtorsdag). Denne tur er for alle – mænder og kvinder! Tilmelding HER.
Lørdag den 18. maj 2019. Mere info og tilmelding kommer inden længe.

En intens nat i skoven

Når alle har fundet sig tilrette i de naturlige omgivelser, vil jeg guide jer gennem en meditation, som skaber nærvær og ro indeni – og er stemningen til det, vil vi også lave en trommerejse.

Vi laver aftensmaden over bål og vi hjælper hinanden med at skabe et lækkert måltid mad. Når aftenen trænger sig på, solen går ned og mørket fylder skoven, danner den næsten fulde måne rammen om en smuk aften og nat i skoven. Der bliver en anden intensitet i naturen, når solen er gået ned og mørket har lagt sig – og mens vi går en tur i mørket, mærker vi vores skærpede sanser og skovens magiske energi.

Efter en nat i shelters og morgenmad over bål, går vi en tur i samlet flok. Når vi er tilbage i lejren pakker vi sammen og drager hjem fra skoven med krop og sjæl fyldt af energi og kærlighed.

Det praktiske

Du vil efter tilmelding modtage en bekræftelse samt en faktura med info om betaling. Så snart din betaling er modtaget, er din tilmelding gældende. Du får en overordnet pakkeliste.

De sidste detaljer og evt. ekstra ting til pakkelisten bliver sendt i en mail til dig en uges tid før vi mødes. Her har vi lidt overblik over vejr og andre forhold, der kan gøre sig gældende for pakkelisten. Jeg glæder mig, til vi ses i skoven!

Pris for hele arrangementet: 575 kr. (inkl. moms) som betales ved tilmelding via bankoverførsel eller MobilePay.

Yderligere oplysninger: Kontakt Freya på mail@freyachalotte.dk eller på telefon 3145 1124. Har du særlige behov i forhold til maden, bedes du kontakte mig om dette så tidligt som muligt inden vi mødes.

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 11444
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER