Om Freya

Bag navnet gemmer der sig en powerfuld og passioneret kvinde med fokus på det hele menneske. Freya har et dybtfølt ønske om, at flytte mennesker ud af comfortzonen og ud af farezonen, ud af kontrol og stress – og finde ind i kernen af dem selv. Hun tror på, at vi fungerer bedst som mennesker, når vi er i udvikling og tør gå det ekstra skridt for det – men det kan være svært og kræve mod.

At gøre en forskel

Gennem mange år – fra 2005 – har Freya arbejdet med HR og rekruttering. Det vil sige, at hun har været med til at skabe de bedste match mellem virksomheden og nye medarbejdere. Hun har også haft ansvar for stresscoaching, samt personalejura omkring fraværspolitik, fraværs-, opsigelses- og fratrædelsessamtaler.

Freya elsker at få lov til at gøre en forskel i menneskers liv. At få dem derhen, hvor de lykkes, blomstrer, tror på sig selv, elsker sig selv og alt det bløde, som er så pokkers livs-essentielt! Derfor har hun i mange år haft en karriere ved siden af sit arbejde. I dag er hun ikke længere ansat, men er selvstændig og skruer selv sin egen tid sammen.

Nordlys massage og det terapeutiske arbejde

Freya valgte Nordlys Massageinstitut, fordi her undervises i det hele menneske. Uddannelsen til Nordlys Massageterapeut er en 2-årig uddannelse + specialer, hvor der udover massage også blev undervist i coaching, stresscoaching og kropspsykologi. Freya oplever ofte, at der åbnes døre til i vores allerinderste, når coaching eller samtaleterapi kombineres med kropsterapi.

Hun valgte også at uddanne mig til parterapeut og sexolog på Sexologiskolen, og de tre terapeutiske uddannelser har givet hende evnerne og værktøjerne – samt en stor lyst til at arbejde med det enkelte menneske og med par.

Naturen har altid spillet en stor rolle i Freyas liv, og hun har i mange år ønsket at inddrage naturen i sit arbejde. Hun har, sammen med sin mand Claus, rejst i Arizona (USA) 4-5 uger hver sommer siden 2008. Her har de levet i og af naturen, og Freya har brugt mange, mange timer på kurser i naturen hos Ancient Pathways og The Foragers Path. Hun troede faktisk i en del år, at hun skulle lave sine kurser i Arizona. Men i 2018 er det blevet helt klart for hende, at hun skal bruge naturen her i Danmark. Og nu skal den danske natur bruges endnu mere til at afholde kurser, shelterture for kvinder – og for både mænd og kvinder, unge som ældre. Den skal også bruges som et terapeutisk rum – og som teambuilding for virksomheder.

Uddannelser fra Nordlys Massageinstitut:

2011: Massør
2014: Massage Terapeut
2014: Massage til Gravide I (wellness)
2014: Massage til Gravide II (smertelindring)
2015: Stresscoaching
2015: Triggerpunkter over- og underkrop
2016: Coaching Basic

Andre uddannelser:

2012: Sexolog fra Sexologiskolen
2013: Parterapeut fra Sexologiskolen
2015: PREP-lederuddannelse fra Center for Familieudvikling
2008-2017: Kurser hos Ancient Pathways og The Foragers Path

Freya tror på…

…kærligheden, passionen, at mennesker kan det de vil, og at vi fødes for at gøre en forskel. Hun tror på loven om tiltrækning, urkraften og det guddommelige i os alle. Hun tror på naturen og dens kræfter til at hele krop og sjæl. Hun tror også på sund og nærende naturkost, der passer til vores livsstil og vores krop. Og så elsker hun indholdsrige og back-to-nature oplevelser, der nærer sjælen.

Freya trækker vejret frit i naturen, og det kommer tydeligt til udtryk i hendes ture ud i skoven! Der ude, hvor det eneste lys om natten er fra månen og stjernerne, og de eneste lyde er fra en selv og dyrene omkring en. Her rekreerer hun, her samler hun styrke, kærlighed, power, omsorg og en tro på livet og naturen.

Freya tror på, at vi mennesker lever af kærlighed – til os selv – og til hinanden.

“You already possess everything necessary to become great”
Native American ordsprog

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 11444
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER