Lokale til leje i skønt fællesskab

marts 17th, 2019 Posted by Klinik Freya Chalotte 0 thoughts on “Lokale til leje i skønt fællesskab”

Pr. 1. juni er der et super dejligt lokale til leje på Hjultorvet i centrum af Viborg! Du vil blive en del af et godt og givende fællesskab – grib chancen!

Lejemålet er en del af et fællesskab med to skønne kvinder: Mette Kvorning, som har Akupunkturen i Centrum og Birgitte Dyring, som har Stressfri Viborg.

Du vil som ny lejer i fællesskabet få dit eget lokale på cirka 21 m2, som kan bruges som klinik eller kontor. Det er et lyst og dejligt rum med højt til loftet og udsigt over Hjultorvet. Resten af fællesskabet deler du med Mette og Birgitte. Her er bl.a. et venterum/fællesrum, som også kan bruges til afholdelse af kurser eller foredrag, et hyggeligt fælleskøkken med udgang til træterrasse, samt et lille toilet. I fællesrummet kan der være plads til 30 mennesker på stolerækker – mere for at du får en fornemmelse af størrelsen.

Huslejen er på cirka 3.850 kr. månedligt og er inkl. moms samt aconto-varme, vand og dagrenovation. Herudover kommer afregning til el.

Er du interesseret i at vide mere og evt. se lokalerne, er du meget velkommen til at kontakte mig, Mette eller Birgitte. Det er selvfølgelig afgørende, at du vil kunne sammen med Mette og Birgitte. Derfor vil det også være de to, du vil komme til at tale videre med om lejemålet, hvis du er interesseret.

Se billeder af de skønne lokaler herunder. Del meget gerne med andre, du tænker kunne være interesseret. Vi vil glæde os til at høre fra dig 🙂

Billeder fra lokalet, som det ser ud nu:

 

Billede fra køkkenet:

Fælles køkken med udgang til terrasse

 

Billeder af fællesrummet, som det ser ud til hverdag

Lokalet der er til leje, ligger til højre i billedet, bag den lille reol

 

Billeder af fællesrummet, når der er stillet op til foredrag:

Fællesrummet set fra indgangen

 

Klar til foredrag

 

Og… ikke at forglemme… det lille hus 🙂

 

Og hvad skal jeg så, når jeg ikke længere skal være her? Ja, det må du læse med her på min blog for at finde ud af. Jeg ved stadig ikke helt, hvor det tager mig hen – men tiden må vise vejen.

Kærlig hilsen
Freya Chalotte

Min Blog

Freya går med hjertet først og har mennesket i centrum i alt hvad hun laver. Hun er sexolog, parterapeut og massageterapeut - og er desuden en dedikeret naturelsker, som ofte tager naturen i brug til kurser, teambuilding og terapeutiske sessioner.

Freya er en passioneret kvinde med en vision om at hjælpe mennesker ind til deres kerne og få det optimale ud af livet ♡

Facebook

Facebook Pagelike Widget

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 11444
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER