Naturen gør godt!

Den beroliger vores nervesystem og skaber jordforbindelse. Naturen stiller ingen krav og er til gengæld fuld af sanseoplevelser. Den er ren kærlighed til krop og sjæl – og er desuden balsam for et stresset og overbelastet sind.

Jeg har valgt at skabe et univers med naturoplevelser for dig! Dig, der vil mere med livet, end blot arbejde og hverdagstrummerum. Hvordan lysten til at skabe naturoplevelser er blevet til, kan du læse om på min blog lige her.

I naturen er vi alle lige og kan være os selv uden stress, uden filter og uden at skulle være på vagt.

Rammen for alle turene sættes i naturen. Vi finder fodfæstet i skoven, laver mad sammen over bålet og taler om de vigtige ting i livet. Vi nyder hinandens selskab, trækker stikket ud og lader alle vores sanser komme i spil.

Naturoplevelser for alle

Jeg arrangerer naturoplevelser igen fra marts 2019 – efterår og vinter er planlægnings- og naturstudietid. Jeg har lagt naturoplevelser ind hele 2019, så der er masser af muligheder for at få sanserne vækket ude i skoven, uanset hvem du er og hvornår på året det passer dig. Datoer og nærmere beskrivelser vil løbende blive lagt op på min side her under Kurser og workshops.

Hvilken tur skal du med på? Læs indhold af oplevelserne, arrangementer og workshops herunder.

Skoven kalder til aftenhygge – aftentur

Vi mødes i skoven om eftermiddagen og tilbringer aftenen sammen i den smukke natur, sammen med andre skønne mennesker, der også elsker naturen. Vi tager et kort afbræk fra en travl hverdag, trækker stikket ud nogle timer og lader batterierne op, inden vi bryder op igen.

Jeg guider jer gennem en meditation, som skaber ro og nærvær. Bagefter laver vi i fællesskab mad over bålet og lader aftenen
sænke sig over skoven, mens vi taler om det gode liv – og hvad skoven kan give os.

Efter maden går vi en tur ud i skoven, hvor vi bruger alle sanserne og mærker skoven – og os selv! Tilbage i “lejren” bryder vi op og vender tilbage til hverdagen med ny energi og en skøn oplevelse rigere.

Pris: 450 kr. pr. person inkl. aftensmad. Gavekort/”billet” kan bruges til en af disse ture i hele 2019.
(frem til 24. december 2018 er prisen 350 kr. pr. person)

Skoven kalder til bålmad, nærvær & oplevelser – med overnatning

Skoven danner rammen om en skøn aften og nat i selskab med andre, der elsker naturen. Det bliver et afbræk fra hverdagen, hvor vi slipper følelsen af at have kontrol og nyder bare at være i naturen.

Vi mødes i skoven om eftermiddagen, og når alle har fundet sig tilrette i de naturlige omgivelser, vil jeg guide jer gennem en meditation, som skaber nærvær og ro indeni. Sommetider har jeg trommen med ud, og vi kan lave en trommerejse, hvis stemningen er til det. Vi laver aftensmaden over bål og vi hjælper hinanden med at skabe et lækkert måltid mad, som vi nyder i fællesskab. Vi nyder maden og hinandens selskab, mens vi knytter bånd og taler om stort og småt i livet.

Arrangementerne med overnatning ligger oftest omkring fuldmåne. Så når aftenen trænger sig på, solen går ned og mørket fylder skoven, danner den fulde eller næsten fulde måne rammen om en smuk aften og nat i skoven. Der er en anden intensitet i naturen, når solen er gået ned og mørket har lagt sig. Og ved fuldmåne er der også ofte større aktivitet i skoven end ellers. Vi går en tur i mørket, stopper op og lytter, mærker vores skærpede sanser og deler skovens magiske energi. Det bliver helt sikkert en smuk nat, hvor den friske luft og fællesskabet med andre naturelskere giver os en fantastisk og unik oplevelse sammen.

Vi vågner sikkert tidligt næste morgen og laver i fællesskab morgenmaden over bål. Omkring solopgang går vi en tur i samlet flok og mærker en anden skov, end den vi oplevede aftenen inden. Når vi er tilbage i lejren pakker vi sammen og drager hjem fra skoven med krop og sjæl fyldt af energi og kærlighed.

Pris: 575 kr. pr. person inkl. aftensmad og morgenmad. Gavekort/”billet” kan bruges til en af disse ture i hele 2019.
(frem til 24. december 2018 er prisen 475 kr. pr. person)

OBS: Mange af turene vil kun være for kvinder, det vil fremgå af de enkelte datoer 🙂

Wild Women Retreat – med 2 overnatninger

En fantastisk forlænget weekend – kun for kvinder! Vi tager ud i naturen, skaber venskaber og bygger netværk. Vi laver yoga, mediterer, bader, laver lækker bålmad og nyder hinandens selskab. En enestående mulighed for at lade batterierne op sammen med andre kvinder uden filter, uden parader og i kærlighed til og respekt for os selv og hinanden.

Denne retreat bliver stadig beskrevet og vil ligge klar og med dato i uge 49.

Teambuilding/Team-udvikling

Virksomheder, der ønsker at styrke teamånden, fællesskabet og samarbejdet, er også en del af “Skoven kalder” tankegangen. Når man er uden for de daglige rammer i virksomheden, ude i naturen, hvor vi alle er lige, er det lettere at bygge og udvikle et team. Vi kan inddrage værdiarbejde, samarbejde, kommunikation, målsætninger og at nå målene som et team.

Teambuilding skal være sjovt – men også udfordrende! Udfordringer, er løses i et team giver følelsen af powerfuldt og stærkt samarbejde. Gennem udfordringer i naturen finder I nye veje og nye redskaber til samarbejde. En dag med teambuilding hos os kan byde på opgaveløsning på kryds og tværs, udfordringer hver for sig og i fællesskab, og vi laver team-cooking med udfordringer!

Teambuilding-kurserne arrangeres i samarbejde med Claus Sloth Andersen, som har Wilderness Skills og Hunt2Eat. Claus har mere end 30 års erfaring fra Forsvaret, han har undervist på overlevelseskurser i Danmark og i udlandet, og han er desuden min mand og nærmeste sparringspartner gennem mange år.

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 11444
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER

     

Freya Chalotte