Freya

Bag navnet gemmer der sig en powerfuld og passioneret kvinde med fokus på det hele menneske. Jeg har et dybtfølt ønske om, at flytte mennesker ud af comfortzonen og ud af farezonen, ud af kontrol og stress – og finde ind i kernen af dem selv. Jeg tror på, at vi fungerer bedst som mennesker, når vi er i udvikling og tør gå det ekstra skridt for det – men det kan være svært og kræve mod.

Jeg har altid arbejdet med mennesker!

Gennem mange år – siden 2005 har jeg arbejdet med HR og rekruttering. Det vil sige, at jeg har hjulpet med at skabe de bedste match mellem virksomheden og nye medarbejdere. Jeg har også haft ansvar for personalejura omkring fraværspolitik, fraværs-, opsigelses- og fratrædelsessamtaler. Jeg har stået for opdateringer på det personalejuridiske plan, haft ansvar for ansættelseskontrakter, tillæg, advarsler og opsigelser. Og jeg har jeg arbejdet med personalehåndbøger, trivselsanalyser, MUS, stress- og coachingrelaterede projekter. Det er så den HR-professionelle del af mig.

Jeg elsker at få lov til at gøre en forskel i menneskers liv. At få dem derhen, hvor de lykkes, blomstrer, tror på sig selv, elsker sig selv og alt det bløde, som er så pokkers livs-essentielt! Derfor har jeg i mange år haft en karriere ved siden af mit arbejde. Nu er jeg selvstændig og skruer selv min egen tid sammen. Så nu har jeg plads og tid til både HR, rekruttering og ikke mindst sessioner på klinikken.

Nordlys massage og det terapeutiske arbejde
Jeg valgte Nordlys Instituttet, fordi der her undervises i det hele menneske. Nordlys massage og coaching/samtaleterapi går så fint sammen på alle planer. Der er en tæt forbindelse mellem krop, sind og følelser. Det er min oplevelse, at der åbnes døre til i vores allerinderste, når coaching eller samtaleterapi kombineres med kropsterapi.

Uddannelser fra Nordlys:
2011:
Massør
2014: Massage Terapeut
2014: Massage til Gravide I (wellness)
2014: Massage til Gravide II (smertelindring)
2015: Stresscoaching
2015: Triggerpunkter over- og underkrop
2016: Coaching Basic

Andre uddannelser:
2012: Sexolog fra Sexologiskolen
2013: Parterapeut fra Sexologiskolen
2015: PREP-lederuddannelse fra Center for Familieudvikling

Jeg tror på…

…kærligheden, passionen, at vi kan det vi vil, at vi fødes for at gøre en forskel. Jeg tror på loven om tiltrækning, urkraften og det guddommelige i os alle. Jeg tror på Naturen og dens kræfter til at hele krop og sjæl. Jeg tror på sund og nærende naturkost, der passer til vores livsstil og vores krop. Og jeg elsker indholdsrige og back-to-nature oplevelser, der nærer sjælen.

Jeg trækker vejret mest frit i Arizona! I naturen hvor det eneste lys om natten er fra månen og stjernerne, og de eneste lyde er fra dig selv og dyrene omkring dig. Her rekreerer jeg, her samler jeg gerne flere gange årligt styrke, kærlighed, power, omsorg og en tro på livet og naturen.

Jeg tror på, at vi mennesker lever af kærlighed – til os selv – og til hinanden.

“You already possess everything necessary to become great”
Native American ordsprog

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 11444 (gammelt nummer virker ikke mere)
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER

     

Freya Chalotte