Kurser og workshops

Jeg holder med jævne mellemrum kurser og workshops af forskellige karakter, og udbuddet vil være støt voksende hen over de kommende år. Jeg ser frem til at byde dig indenfor – eller udenfor – til blandt andet:

 • PREP-kurser for par
 • Naturoplevelser for kvinder
 • Massageworkshop for par
 • Aromakursus
 • Visionboardworkshop

 

Følg med her på siden og på bloggen, hvor jeg vil lægge nyheder op. Efterhånden som jeg får lavet beskrivelser på kurserne og workshoppene, vil du kunne se dem her under med datoer og beskrivelser.

Skoven kalder

Jeg laver skønne ture og fede oplevelser ud i naturen sammen med andre kvinder, som også elsker naturen.

Vi slår som regel lejr i en af plantagerne mellem Viborg og Holstebro om eftermiddagen og bryder op igen dagen efter i løbet af morgenen. Der vil være gåture i skoven, meditationer, bålmad, nye venskaber og overnatning i shelters.

Det bliver skønne, vilde, intense oplevelser i naturen, som helt sikkert vil give dig minder med om en fantastisk aften, nat og morgen.

Læs mere på siden Skoven kalder.

Du du får:

 • En fed oplevelse i naturen sammen med andre kvinder
 • Guidet meditation
 • Aftensmad over bål
 • Smukke gåture i skoven
 • Nærværende samtaler
 • En nat i shelter
 • Morgenmad med kaffe og te

LÆS MERE HER –>

PREP-kursus

– for par, som ønsker praktiske redskaber til et engageret parforhold

PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program eller lidt frit oversat: ’Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold’.

Når I kommer på et PREP-kursus, øver I jer i at have samtaler, hvor I begge bliver hørt og forstået. Det er et undervisningstilbud – ikke parterapi. Det er et kursus, der foregår som holdundervisning og suppleres af private samtaler parrene imellem. Der er ingen forventes til, at I fortæller andre kursusdeltagere om jeres private liv.

I skal tage på PREP-kursus, for at styrke kommunikationen, forebygge konflikter og give jer inspiration til, hvordan I som par kan pleje forholdet. I skal ikke vente, til jeres parforhold knaser! I bør faktisk komme uanset hvor længe, I har kendt hinanden. Et PREP-kursus vil kunne hjælpe jer med at undgå at komme ud i de helt svære situationer. Er I allerede der, hvor det er svært, vil I absolut kunne lære at tackle nogle af jeres udfodringer bedre.

Kurset bliver afholdt enten i Viborg eller som internat et endnu udefineret sted i Jylland.

Kurser:
PREP-kursus 17.-18. november 2018 – dagskursus i Viborg
PREP-kursus 23.-24. februar 2019 – internat med overnatning, kursussted oplyses snart

For mere info:
Se overordnet beskrivelse HER –>

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer: mail@freyachalotte.dk eller telefon 3145 1124.

Praktisk info om kurser og workshops

Her finder du de praktisk info som gælder, med mindre der står andet under beskrivelsen af det enkelte kursus/workshop.

Tilmelding: Sker via tilmeldingsblanketten under kursusbeskrivelsen. Husk at din tilmelding først er gældende, når jeg har modtaget indbetaling. Din tilmelding er bindende.

Betaling: Tilmeldingen registreres først, når betaling er modtaget. Du kan betale via bankoverførsel til reg. 3409, kontonr. 0011085318 eller via MobilePay til 11444.
Du vil efterfølgende modtage en faktura på din tilmelding på den mail-adresse, der er oplyst i tilmeldingen.

Medbring generelt: Afholdes kursus/workshop i mine lokaler i Viborg, vil jeg anbefale at huske indendørs sko el.l., da udendørs fodtøj stilles ved indgangen.
Yderligere vil stå i kursusbeskrivelsen og bekræftelsesmailen.
Evt. frokost og drikkevarer udover vand, te og kaffe, hvis det fremgår af kursusbeskrivelsen og bekræftelsesmailen.

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 11444
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER

     

Freya Chalotte