Fuck cancer – støtte til unge kvinder

Lad os ændre tingene sammen!

 

Gennem mine sessioner med unge kræftramte kvinder, har jeg opbygget et stort ønske om at gøre en forskel! Det er ofte en lang, hård og ensom proces at gå igennem – og sådan bør det ikke være.

Efter ”dommen” kommer evt. operation, behandling, stråler og/eller kemo – månedsvis af uvished og ofte et smertefuldt helvede på jord. Og så lander du hjemme… måske uden nogen at dele dine tanker, din angst, din sorg og dine inderste smerte med.

Din krop… den har du måske – bevidst eller ubevidst – valgt mentalt at skære fra – det er et vedhæng til dig, som du ikke helt kan mærke længere. Dit sind… er tomt, trist og sorgfyldt – uden viden om fremtiden. Følelsen af at være ”sluppet” og uden nogen at tale med, om det der virkelig er vigtigt.

Jeg har brug for jeres tilbagemeldinger på forløbet – jeg vil nemlig forsøge at skabe mere opmærksomhed på, hvad et sådan forløb kan gøre for den enkelte unge kvinde. Jeg håber, denne opmærksomhed vil skabe grobund for donationer og at det kan lade sig gøre at rejse nogle penge til projektet. Jeg ønsker, at flest mulige kvinder kan få den hjælp, de har brug for uden at skulle gribe ret meget til lommerne og kan leve et godt og meningsfyldt liv under og efter kræft. Gennem samtaler, blid massage og fællesskab med andre unge, kræftramte kvinder.

Hjælp mig med at hjælpe andre som dig.

Betaling: En session med samtaleterapi og efterfølgende massage varer cirka 2 timer og koster 1.200 kr.

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker at deltage i et forløb, hvis du vil høre mere – eller hvis du ønsker at donere til projektet.

 

Kærlig hilsen
Freya Chalotte
mail@freyachalotte.dk – telefon: 3145 1124
Min klinik ligger midt i Viborg, tæt på tog og bus.

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 3145 1124
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER

     

Freya Chalotte