Coaching & massage

Vi bruger hovedet til at tænke med, og du taler ofte ud fra det du tænker. Det er godt at få talt ud om de ting, der fylder, om det er gamle eller nye udfordringer som stress, depression, traumer, sorg, selvværdsproblematikker, vrede, stagnation i livet eller andre ting. Men når vi så også sætter kroppen på efter samtalen – så sker der ting og sager. Du flytter din energi ned i kroppen, får løst op for de følelsesmæssige blokeringer, der sætter sig fysisk og giver smerte, ubehag eller spændinger.

Har du stress eller føler du et stort pres fra arbejde eller omgivelser, har du brug for en, der ved hvad den stressede krop og hjerne har brug for. Det finder du hos mig. Jeg har arbejdet inden for området i flere år, både i forhold til coaching og til massage. Måske kan du ikke håndtere en hel times massage første gang du kommer – vi tager et skridt af gangen og du lærer langsomt at passe på dig selv og din krop.

Det ganske forunderlige sker, at når vi sætter kroppen på, så ændrer det også noget på tankerne, på måden du ser verden, måden du ser dig selv, måden du arbejder, måden du er sammen med andre mennesker osv. De fysiske gener, du enten ved du har – eller ikke kendte, før vi gik i gang, vil fortage sig, og du vil opleve en mere fri og afslappet krop.

Jeg sammensætter forløbet, så det passer til dig og de udfordringer, du kommer til mig med. Antallet af sessioner vil afhænge af dine udfordringer og hvor du er i forhold til at håndtere dem. Du er velkommen, uanset om du selv har mærket behovet eller om din arbejdsgiver evt. vil hjælpe dig med at få det bedre.

Forløb

Alt efter hvad dine udfordringer er, vil du blive tilbudt et forløb med Coaching & Massage, ofte vil det være et forløb over 5 gange eller mere, og det vil være et forløb, der flytter noget i både krop og hoved!

I et Coaching & Massage forløb kan du arbejde med de udfordringer, du har i dit liv, hvad enten det handler om stress, gamle mønstre, traumer, sorg – eller et ønske om at blive mere nærværende i dit liv.

Hver session starter med ca 60 minutters coaching, sommetider lidt mere, sommetider lidt mindre. Det vil afhænge af, hvad dine udfordringer er og hvor hårdt du er ramt.

Efter coachingsessionen er det tid til en Nordlys massage. Alt afhængig af, hvad dine udfordringer er, vil vi sammen finde ud af, hvad du og din krop har brug for af massage. Vi vil typisk arbejde på, at du kommer til at mærke dig selv og din krop igen, at du mærker din jordforbindelse og lærer at sætte grænser, fjerne bekymringer og blokeringer.

Varighed ialt cirka to timer.

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 3145 1124
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER

     

Freya Chalotte