Forår og ændringer i min forretning

marts 18th, 2018 Posted by Klinik Freya Chalotte 0 thoughts on “Forår og ændringer i min forretning”

Søndag med sol fra en skyfri himmel trods frostgrader

Som du måske ved, har jeg besluttet at ændre den måde, jeg arbejder. Jeg har lagt mange kræfter i klinikken gennem årene, men nu er det tid til forandring. Det betyder ikke, at klinikken forsvinder – men at jeg omprioriterer min tid og udbuddet af behandlinger.

Jeg kommer til at bruge en del af min tid i KEY Consult Search & Selection, hvor jeg har været konsulent siden sommeren 2016. Nu er jeg partner i firmaet og vil fremover arbejde med det, jeg har arbejdet med i mere end 11 år, nemlig HR og rekruttering. Jeg vil stadig have åbne timer i klinikken, dog lidt færre. Og jeg vil bruge vores fællesskab på adressen som mit daglige kontor, når jeg ikke er ude at holde møder med kunder eller arbejder med en rekruttering.

Du kan fortsat booke tider i kalenderen. Men da jeg har valgt at skære lidt ind ift. hvad jeg tilbyder. Der vil være behandlinger, du ikke længere kan finde på min side. Du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du ikke finder det, du mangler.

 

Kærlig hilsen
Freya Chalotte

Min Blog

Freya går med hjertet først og har mennesket i centrum i alt hvad hun laver. Hun er coach, terapeut, parterapeut, massageterapeut - og er desuden HR-partner i KEY CONSULT.

Freya er en passioneret kvinde med en vision om at hjælpe mennesker ind til deres kerne og at skabe gode match mellem mennesker ♡

Facebook

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 11444 (gammelt nummer virker ikke mere)
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER

     

Freya Chalotte