Coaching

Coaching i alle livets faser. Coaching er en her-og-nu og fremadrettet dialog, som kan hjælpe dig med at udvikle dine ressourcer. Coachingen foregår i et ligeværdigt forhold og jeg støtter dig i processen, så du kan finde ro og ressourcer til at finde fodfæstet i livet eller realisere dine drømme.

Coaching er en respektfuld, optimistisk og fremadrettet proces. Vi tager altid udgangspunkt i at finde løsninger, uanset de omstændigheder, du kommer med.

Oftest anbefaler jeg coaching i sammenhæng med massage. Du bruger hovedet til at tænke med, og du taler ofte ud fra det du tænker. Og når tankerne fylder for meget, bliver livet ofte tungt. Det kan være i forbindelse med  med stress, depression, traumer, sorg, vrede eller andre ting.

Har du stress eller føler du et stort pres fra arbejde eller omgivelser, har du brug for en, der ved hvad den stressede krop og hjerne har brug for. Det finder du hos mig – se mere på siden om Stress. Jeg har arbejdet inden for området i flere år, både i forhold til coaching og til massage. Måske skal du ikke have en hel times massage første gang du kommer – vi tager et skridt af gangen og du lærer langsomt at passe på dig selv og din krop.

Coaching & Massage

Det ganske forunderlige sker, at når du får sat kroppen på coaching og terapi, så ændrer det også noget ved tankerne, på måden du ser verden, måden du ser dig selv, måden du arbejder, måden du er sammen med andre mennesker osv. De fysiske gener, du enten ved du har – eller du ikke kendte, før vi gik i gang, vil fortage sig, og du vil opleve en mere fri og afslappet krop og et mere roligt sind.

Du kan komme til en enkelt session med Coaching & Massage, men ofte vil jeg anbefale dig et forløb, som passer til dig og de udfordringer, du kommer til mig med. Antallet af sessioner vil afhænge af dine udfordringer og hvor du kan håndtere dem. Du er velkommen, uanset om du selv har mærket behovet eller om din arbejdsgiver evt. vil hjælpe dig med at få det bedre.

Du kan altid starte med at komme til en enkelt session med  Coaching & Massage, men ofte vil det give god mening at komme i et forløb over 5 gange eller mere. Det vil være et forløb, der flytter noget i både krop og hoved!

I et Coaching & Massage forløb kan du arbejde med de udfordringer, du har i dit liv, hvad enten det handler om stress, gamle mønstre, traumer, sorg – eller et ønske om at blive mere nærværende i dit liv.

Hver session starter med ca 60 minutters coaching, sommetider lidt mere, sommetider lidt mindre. Det vil afhænge af, hvad dine udfordringer er og hvor hårdt du er ramt.

Efter coachingsessionen er det tid til en Nordlys massage. Alt afhængig af, hvad dine udfordringer er, vil vi sammen finde ud af, hvad du og din krop har brug for af massage. Vi vil typisk arbejde på, at du kommer til at mærke dig selv og din krop igen, at du mærker din jordforbindelse og lærer at sætte grænser, fjerne bekymringer og blokeringer.

Varighed ialt cirka to timer.

Vælger du et forløb med 5xCoaching & Massage, er der en god mulighed for at komme dybt ind i en problemstilling, du ønsker at arbejde med. Vi sammensætter forløbet, så vi kommer hele kroppen igennem i dele, som relaterer til det vi taler om i coachingen den pågældende session.

Der er selvfølgelig også noget at spare ved at vælge 5xCoaching & Massage. Du kan booke alle 5 gange på en gang med 8-10 dages interval. Skriv hvilken session du booker, eks. 2/5, hvis det er session nr. 2 af 5.

ADRESSE

Sct. Mathias Gade 66A, 1.tv.
8800 Viborg
Se kort

KONTAKT

Tlf.: +45 3145 1124
MobilePay: 3145 1124
Mail: mail@freyachalotte.dk

FØLG MIG HER

     

Freya Chalotte